Latex kleding

latex fetish

Latex kleding is een nieuwe trend

Lees hier hoe latex kleding is ontstaan en waarom lak en latex weer een trend wordt in 2017/2018/2019. Dit komt omdat Latex kleding een lange tijd in de muziek industrie werd gebruikt omdat Latex Kleding erg mooi elegant is, het wordt het veel gedragen momenteel. Het ziet er modern uit en het straalt is heel sexy. Wij hebben ook veel latex kleding in ons assortiment Bekijk hier

Waarom is latex kleding zo duur ?

Latex kleding is erg duur omdat het materiaal latex wordt gewonnen uit latex bomen. Dit proces kost veel tijd en veel energie om er latex sheets uit te krijgen. Om uiteindelijk latex kleding te maken is er echt vakmanschap nodig omdat latex kleding gelijmd moet worden met naden, dus zonder het te naaien. Ook dit kost weer veel tijd en het is enorm moeilijk om de naden sterk genoeg te maken dat latex een goede strakke pasvorm kan krijgen om et lichaam. Wij vinden het vooral belangrijk dat goedkope latex kleding beschikbaar is voor iedereen. In de meeste webshops is latex kleding erg duur omdat het best een gewild product is. Helaas is het zo dat op fetisj veel geld wordt verdient door hier op in te spelen. Wij vinden het vooral belangrijk dat latex weer betaalbaar wordt voor de u en dat toch uw fetisj kan uitproberen zonder dat het teveel kost Bekijk hier

Latex fetish

latex fetisj is een bekkend fetisj onder veel mannen en vrouwen. Kijk er niet raar van op of schaam uzelf, er zijn velen mensen met een fetisj deze worden vaak allemaal verborgen en neit besproken met de partner. Maar het is toch wel vaak verstandig om dat wel te doen omdat een fetisj toch een onderdeel is van je seksualiteit. Het is zeker geen ziekte maar een fetisj kan wel een beheersen in je leven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *